Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι

Reiki ​​

Το μονοπάτι στη Πνευματικότητα

Just for today

do not be angry
do not worry
be grateful
work hard
be kind to others.

Κάθε φορά που μιλάω για το Ρέικι, αισθάνομαι μεγάλη χαρά. Πάντα μου θυμίζει  τα πρώτα μου βήματα στην πνευματικότητα. Χρόνια πριν, όταν ξεκίναγα το ταξίδι της αυτογνωσίας, γεμάτη περιέργεια για αυτό το πνευματικό μονοπάτι και ίσως λίγο φόβο για το άγνωστο που ανοιγόταν μπροστά μου, το Ρέικι ήρθε και επιβεβαίωσε ότι ήμουν στο σωστό δρόμο!

 Αν παρομοιάσουμε τη  πνευματικότητα σαν μια σκάλα, το  Ρεικι είναι το πρώτο σκαλοπάτι που πατάει κανείς και φωτίζει το δρόμο, για να ανέβει ακόμη ψηλότερα και να ανακαλύψει τον εαυτό του. Το Ρεικι σου "θυμίζει" την πίστη στον εαυτό σου και κατά επέκταση τη πίστη στο Σύμπαν. Όσο το χρησιμοποιείς τόσο ανακαλύπτεις εργαλεία και τεχνικές που σε βοηθούν να φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο γνώσης.

Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι
Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι
Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι

Τι είναι το Ρεικι

 

Είναι μια υπέροχη Ιαπωνική τεχνική, εύκολα προσβάσιμη σε όλους. Μας μαθαίνει  πως να συνδεόμαστε με την εσωτερική μας σοφία και γνώση. Άμεσα χωρίς να παραβιάζει, η ενέργεια του Ρέικι ρέει μέσα στο σώμα και αποσυμφορίζει, καθαρίζει και ενεργοποιεί τα ενεργειακά κέντρα (chakra). Θεραπεύει σχεδόν αθόρυβα, χωρίς πομπώδεις τίτλους και ακραίες εξάρσεις.

 

Είναι για όλους!

 

Ανεξάρτητα ηλικίας, θρησκείας και φύλου, όλοι μπορούν να ευεργετηθούν από τα αποτελέσματα του Ρέικι. Μια συνεδρία έχει διάρκεια μια ώρα. Μετά το τέλος της συνεδρίας το άτομο αισθάνεται μια απερίγραπτη χαρά και αισιοδοξία. Είναι σαν να έχει κοιμηθεί πολλές ώρες και νιώθει γεμάτο ενέργεια. Είναι από τις ελάχιστες τεχνικές που μπορεί να κάνει κανείς, για τον εαυτό του. Το Ρεικι ,είναι γνωστό ως ένα πολύ δυνατό εργαλείο αυτοθεραπείας.

Το Ρέικι είναι Αγάπη.

Όταν κάνεις Ρέικι και ζητάς το σώμα σου να γίνει ένα καθαρό κανάλι, για να στείλεις την ενέργεια από τα χέρια σου στο πάσχων σημείο, τα κύματα του εγκεφάλου σου, μετατρέπονται σε κύματα Αλφα. Είναι τα εγκεφαλικά κύματα της Αγάπης, καθώς συνδέονται με το τσάκρα της καρδιάς που εκπέμπει στα 7, 4 HZ.

Αυτή η συχνότητα είναι θεραπευτική. Σε βοηθάει να εστιάσεις στην αλήθεια σου, να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις, να δεις κατάματα τη πραγματικότητα χωρίς να ρίχνεις ευθύνες στους άλλους. Σε συνδέει με όλες τις υπέροχες άγιες ψυχές και ενδυναμώνει τη βοήθεια που δέχεσαι από όλα τα Θεικά Πλάσματα.

 

Η διαίσθηση σου αυξάνεται

Μετά την μύηση στο Α΄ Βαθμό του Ρέικι, κάνεις καθημερινά για 21 μέρες θεραπεία στον εαυτό σου. Κάθε μέρα Ρεικι, κάθε μέρα διαλογισμό. Είναι η περίοδος που αποτοξινώνεται το σώμα από ανθυγιεινές τροφές και η ψυχή από τοξικά συναισθήματα. Τα τσάκρα ευθυγραμμίζονται και η αύρα ενδυναμώνεται. Η διαίσθηση σου αυξάνεται. Τώρα μπορείς να βλέπεις προφητικά όνειρα, να βρίσκεσαι τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και να είσαι απόλυτα ασφαλής από τις αρνητικές ενέργειες των άλλων.

Πως δουλεύει

 

Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να επωφεληθούμε από τα ευεργετικά αποτελέσματα της τεχνικής. Η ενέργεια είναι σοφή. Τοποθετώντας τις παλάμες, μερικά εκατοστά, από το σώμα το δικό μας ή του θεραπευόμενου, "σκανάρουμε" τα επίπεδα ενέργειας και επιμένουμε στις περιοχές που είναι στραγγισμένες από ενέργεια ή υπερφορτισμένες ενεργειακά.Το σώμα μας είναι το κανάλι που επιτρέπει στην Συμπαντική ενέργεια να ρέει και τα χέρια μας λειτουργούν σαν αγωγοί, στέλνοντας την ανάλογη ποσότητα ενέργειας εκεί που χρειάζεται.

 

Γιατί να μάθω Ρεικι 

 

Γιατί μπορείς να είσαι θεραπευτής του εαυτού σου. Γιατί μπορείς να βοηθήσεις και άλλους να θεραπευτούν. Γιατί γίνεσαι έμπνευση για το κόσμο. Κάθε θεραπευτής Ρέικι, εκτός από τη δυνατότητα να θεραπεύει τον εαυτό του και τους άλλους, είναι μια αφυπνισμένη ψυχή. Όταν μυηθείς στο Ρεικι, ακόμη και αν περάσουν χρόνια χωρίς να το χρησιμοποιήσεις , η σύνδεση σου με τη Συμπαντική ενέργεια συνεχίζει να υπάρχει.

Κάθε μύηση Ρεικι είναι ένα βάπτισμα πνευματικότητας. Η ψυχή ανοίγει σε πολλά πεδία και σταματάει να νιώθει  πως είναι μόνη και αποκομμένη. Το Ρεικι σου "θυμίζει" τη Θεία σου καταγωγή. Σε φέρνει σε επαφή με τους Πνευματικούς Οδηγούς, τους Άγγελους Προστάτες και όλους τα Πλάσματα του Φωτός. Γνωρίζεις, πως όλα είναι Ένα.

 

Τα χέρια σου πάντα ξέρουν..

 

Τα χέρια σου δεν είναι πια τα ίδια, μετά την μύηση στο Ρεικι.

Οι παλάμες του χεριού σου είναι ένα από τα πιο δυνατά ενεργειακά κέντρα που έχει το σώμα σου. Καθώς τα περνάς πάνω από ένα σημείο του σώματος που νοσεί  αντιλαμβάνεσαι άμεσα ποιο είναι το πρόβλημα και που.

Τα ζώα είναι πολύ δεκτικά στο Ρεικι. Απολαμβάνουν να είναι περισσότερη ώρα στην αγκαλιά σου, αφού έχεις πάρει τη μύηση. Τα ζώα είναι αγνά πλάσματα του Θεού και διαισθάνονται τι είναι καλό για αυτά.

Γνωρίζοντας Ρεικι μπορείς να καθαρίσεις το φαγητό και το νερό από βλαβερά βακτήρια και τοξίνες. Να εξαλείψεις τα λιπάσματα και κάθε χημική ουσία που έχει απορροφήσει η τροφή από τη στιγμή που ήταν σπόρος έως τη συγκομιδή της.

 

Μάθε Ρεικι

Υπάρχουν τρεις βαθμοί στο Ρεικι.

Ο 1ος Βαθμός, ο 2ος Βαθμός, το 3Α και το 3Β που είναι ο βαθμός του Δασκάλου. Μεταξύ των βαθμών χρειάζεται να μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα πριν προχωρήσουμε στον επόμενο. Ο Δάσκαλος είναι αυτός που θα κρίνει πότε ο μαθητής είναι έτοιμος να προχωρήσει στον επόμενο βαθμό.

Το Ρέικι είναι καθαρά μυστικιστικό. Για να μάθεις Ρέικι πρέπει να σε μυήσει ένας δάσκαλος. Η πληροφορία του σύμπαντος περνιέται από το Δάσκαλο στο μαθητή μέσο των ενεργειακών συντονισμών. Είναι μια αρχέγονη τεχνική που ανοίγει τα κανάλια στο σώμα, ενεργοποιεί τις παλάμες και διοχετεύει ζωογόνο ενέργεια, στο αιθερικό, το πνευματικό και το υλικό σώμα. Κάθε βαθμός έχει τη δική του πληροφορία - γνώση και τα δικά του εργαλεία.

1ος Βαθμός

Οι μαθητευόμενοι λαμβάνουν 4 κοσμικούς συντονισμόυς.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, μαθαίνουμε τι είναι τα τσάκρα και πως λειτουργούν,  

την ιστορία του Ρεικι και του Μικαο Ουσουι, ποιες είναι οι θέσεις των χεριών στο σώμα.

Στο τέλος, γίνεται ανταλλαγή Ρεικι μεταξύ των μαθητών.

Μετά τη παρακολούθηση του μαθήματος δίνεται πιστοποιητικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρεικι, cd διαλογισμού και βιβλίο Ρεικι με οδηγίες και τεχνικές

Χρειάζεται περίοδος καθημερινής αυτοθεραπείας 21 ημερών.

Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι
 

2ος Βαθμός

Λαμβάνονται  4 επιπλέον συντονισμοί που δυναμώνουν τη ροή της ενέργειας.

Μαθαίνουμε τα τρία μοναδικά παραδοσιακά σύμβολα του Ρέικι και πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, καθώς και τεχνικές για 

 • Ενεργειακό Καθαρισμό χώρου

 • Καθαρισμό των τσάκρας

 • Ρέικι από απόσταση

 • Ρέικι σε καταστάσεις και στόχους

 • Ρέικι στο παρελθόν και στο μέλλον

 • Πλανητική Θεραπεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος γίνεται εξάσκηση στο Ρέικι από Απόσταση και στη χρήση των τριών συμβόλων.

Μετά τη παρακολούθηση του μαθήματος, δίνεται πιστοποιητικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρεικι, cd διαλογισμού και βιβλίο Ρεικι με οδηγίες και τεχνικές.

Χρειάζεται περίοδος καθημερινής αυτοθεραπείας 21 ημερών.

Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι
 
Σεμινάρια, ThetaHealing, Life Coaching, Ρεικι

3ος Βαθμός Ρεικι

Διαρκεί 2 ημέρες ή γίνεται σε αρκετές συναντήσεις με το Δάσκαλο.

Μπορεί να γίνει σε ομαδικό ή σε ατομικό επίπεδο.

Χωρίζεται σε δύο μέρη: Ρέικι 3Α-Master Θεραπευτής και Ρέικι 3Β-Master Δάσκαλος

 

Στο Ρέικι 3Α-Master Θεραπευτή θα λάβετε:

 • Την τελευταία Μύηση του Ρέικι που δυναμώνει τη ροή της ενέργειας (Μύηση Μάστερ Επιπέδου)

 • Το παραδοσιακό Μάστερ σύμβολο Ρέικι και τις χρήσεις του

 • Διαλογισμοί και χρήση των Συμβόλων

Μετά τη παρακολούθηση του μαθήματος, δίνεται πιστοποιητικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρεικι, cd διαλογισμού και βιβλίο Ρεικι με οδηγίες και τεχνικές.

Χρειάζεται περίοδος καθημερινής αυτοθεραπείας 21 ημερών.

 

Στο Ρέικι 3Β-Master Δασκάλου θα μάθετε:

 • Εκπαίδευση Δασκάλων

 • Διαλογισμούς

 • Τεχνικές Μάστερ και εκπαίδευση στους συντονισμούς

 • Εκπαίδευση στη διδασκαλία όλων των επιπέδων Ρέικι

Μετά τη παρακολούθηση του μαθήματος, δίνεται πιστοποιητικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ρεικι, και βιβλίο Ρεικι με οδηγίες και τεχνικές για Masters

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δ.Κυριακού 16, Κηφισιά

Τηλ:

6971-790336

Success! Message received.