Ότι δίνεις παίρνεις


ότι δίνεις παίρνεις

Έχετε παρατηρήσει κάποιες μέρες που όλα πηγαίνουν τέλεια και κάποιες άλλες μέρες, το ένα στραβό, διαδέχεται το άλλο?

Σας έχει προβληματίσει ποτέ γιατί συμβαίνει αυτό? Πιστεύετε πως απλά έτυχε να είναι μια από τις καλύτερες μέρες σας ή αντίστοιχα μια από τις λιγότερο καλές?

Μμμ.. για ξανά σκεφτείτε το!

Σήμερα το πρωί στο δρόμο καθώς οδηγούσα, στα φανάρια ένας νεαρός ζητιάνευε και ήταν από τις ελάχιστες φορές που έδωσα κάτι, καθώς ένιωσα ότι το είχε πραγματικά ανάγκη.Στη συνέχεια της ημέρας, έξω από μια υπηρεσία ήταν ένα σκυλάκι που έδειχνε πεινασμένο και ταλαιπωρημένο. Πήρα μερικά μπισκότα και του τα έδωσα. Τα έφαγε λαίμαργα.. πρέπει να ήταν νηστικό πολλές μέρες!

Το πως εξελίχθηκε η υπόλοιπη μέρα ήταν κάτι το μαγικό. Όλα ήταν σε έναν τέλειο συγχρονισμό και αρμονία.

Στο δρόμο ενώ οδηγούσα μου άφηναν την προτεραιότητα, ακόμη και εκεί που δεν την είχα.Στο κέντρο της Αθήνας βρήκα να παρκάρω, ακριβώς έξω από το προορισμό μου. Στην εφορία ήταν όλοι εξυπηρετικοί (παραδόξως) και τελείωσα αμέσως, ενώ είχε μια τεράστια ουρά.

Αυτά και άλλα μαγικά και υπέροχα, συνέβησαν σήμερα και τα μοιράζομαι μαζί σας, για να σας πω το

εξής:

Τα πάντα γυρνάνε πίσω σε εσάς. Είτε είναι καλά, είτε λιγότερο καλά.

Γιατί τα πάντα είναι ενέργεια που αλλάζει μορφή,δόνηση, συχνότητα. Οι σκέψεις σας είναι η γλώσσα του μυαλού σας και τα συναισθήματα σας είναι η γλώσσα του σώματος σας, και όλα αυτά μαζί είναι είναι η αντανάκλαση σας, στο Σύμπαν.

Ότι δίνετε το παίρνετε πίσω, εις την νιοστή.

Είναι σημαντικό να κρατάτε την ενέργεια σας σε ψηλά decibel. Πρώτον γιατί όταν έχετε θετικά συναισθήματα τα εκπέμπετε προς τα έξω και όσοι τα λαμβάνουν, επειδή νιώθουν υπέροχα θα σας τα στέλνουν πίσω μεγεθυμένα!

Και δεύτερον γιατί όπου βάλετε αγάπη, χαρά, ευγνωμοσύνη και συγχώρεση θα εξοστρακίσετε το φόβο, τη θλίψη, τη μιζέρια και το μίσος.

Αν σκέφτεστε: καλά είναι δυνατόν όλοι μέρα να νιώθω υπέροχα και να είμαι μες τη τρελή χαρά, όταν έχω να αντιμετωπίσω τον δύστροπο προϊστάμενο, το άγχος να προλάβω να πάω στην ώρα μου στη δουλειά και το δάνειο που πρέπει να πληρωθεί στη ώρα του?

Η απάντηση είναι ΟΧΙ δεν είναι δυνατό. Όμως αυτό που μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε σιγά σιγά, είναι να γίνετε παρατηρητές του εαυτού σας και να δείτε, πόσες από τις μέρες του μήνα, τις περνάτε ευχάριστα και πόσες όχι.

Τι είναι αυτό που δημιουργεί τις άσχημες μέρες και εμποδίζει τις καλές;

Τι μπορείτε να κάνετε για να τις αλλάξετε?

Βλέπετε το τυχαίο δεν υπάρχει. Τα πάντα είναι θέμα επιλογών. Kάθε στιγμή επιλέγουμε συνειδητά ή λιγότερο συνειδητά πως και τι θα πράξουμε.

Βάλτε μια τζούρα αγάπης σε ότι κάνετε. Η αγάπη είναι μπούμερανγκ ... όλα τα θεραπεύει.

#mediatation

Featured Posts
Recent Posts