Διαλογισμός ... "Έκτακτης Ανάγκης"

March 5, 2017

 

Σήμερα θα σας δείξω ένα πολύ εύκολο και γρήγορο διαλογισμό που μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε. Είναι πραγματικά ο Διαλογισμός ... "Έκτακτης Ανάγκης", αφού υποκαθιστά οποιοδήποτε άλλο διαλογισμό που θα χρειαζόσασταν χρόνο και προσωπικό χώρο για να επωφεληθείτε από τα εκπληκτικά, αποτελέσματα του!

Χρειάζεστε μόνο 5 λεπτά για να απολαύσετε τα αποτελέσματα αυτού του διαλογισμού. Αν λοιπόν βρίσκεστε πριν από ένα σημαντικό meeting, είστε αγχωμένοι,  νιώθετε στρεσαρισμένοι, κουρασμένοι, απογοητευμένοι, ο συγκεκριμένος διαλογισμός θα σας επαναφέρει στα κέντρα σας, θα ανεβάσει τα επίπεδα της ενέργειας σας και θα φέρει πίσω όλη τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση!

 

Μπορείτε να τον κάνετε ακόμη και όταν οδηγάτε (με ανοιχτά μάτια).

Ο διαλογισμός επικεντρώνεται στην αναπνοή της κοιλιάς. Εισπνέετε από τη μύτη και γεμίζετε με αέρα τη κοιλιά σας, σαν να είναι ένα μπαλόνι. Εκπνέετε από τη μύτη. Το μυστικό βρίσκεται στην εισπνοή που γίνετε σε 4 διαδοχικές δόσεις.Θα δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Είναι ένας ωραίος διαλογισμός που μπορείτε να τον κάνετε πριν κοιμηθείτε το βράδυ, ιδιαίτερα αν υποφέρετε από έντονο στρες και αϋπνίες.

Οι Γιόγκοι λένε πως χρειάζεται να κάνετε το συγκεκριμένο διαλογισμό για 11 λεπτά, αλλά πιστέψτε με και 1 λεπτό να τον κάνετε θα δείτε μεγάλη διαφορά!

Όπως και να έχει, είτε αποφασίσετε να τον κάνετε συστηματικά, είτε σε έκτακτη ανάγκη θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

5 σημαντικοί λόγοι να μάθεις Ρεικι

March 29, 2017

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

© 2018 by GioSolutions. Proudly created with Wix.com