Μάρτιος Νέα

Maria Anastasiadou

Λίστα με Σεμινάρια - Διαλογισμούς - Μαθήματα Πνευματικότητας για το Μάρτιο

Τα πάντα ξεκινάνε από σένα!

Μάθε στρατηγικές, τεχνικές και εργαλεία που θα σου δώσουν αυτοπεποίθηση και κουράγιο για να γίνεις αυτός που πραγματικά είσαι. Να ζεις έτσι όπως ονειρεύεσαι, με επιτυχία, αφθονία, αγάπη και υγεία.

Μάθε πως μπορείς να έχεις οτιδήποτε θες. Στο Σύμπαν τα πάντα είναι άφθονα!

Για το Μάρτιο μπορείς να επιλέξεις:

Διαλογισμό για αρχάριους.

Κάθε Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα, ολιγάριθμο τμήμα διαλογισμού. Μάθε πως να αποβάλεις το άγχος και το στρες, πως να αυξήσεις τα επίπεδα της ενέργειας σου, να γίνεις πιο διαισθητικός και πολλά πολλά άλλα μυστικά!

Σεμινάριο Thetahealing Υλοποίηση και Αφθονία 19 Μαρτίου με 20 Μαρτίου

Σε αυτήν τη διήμερη εκπαίδευση, θα ανακαλύψεις πώς να υλοποιείς, άμεσα αφθονία και χρήματα, μέσω της τεχνικής του ThetaHealing.

Ο νόμος της Έλξης θα είναι πλέον σύμμαχος σου, μετά την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου και θα σου επιτρέψει να υλοποιείς ακαριαία

Σεμινάριο Thetahealing Βασικό Επίπεδο 31 Μαρτίου με 2 Απριλίου

Αυτή η τριήμερη εκπαίδευση θα αλλάξει και θα μεταμορφώσει τη ζωή σου με εκπληκτικό τρόπο. Θα μάθεις φαινομενικά απλές μα εξαιρετικά δυνατές τεχνικές, που θα σε κάνουν, κυρίαρχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σου.

Ατομικά Σεμινάρια Ρέικι - Το πρώτο σκαλοπάτι στη πνευματικότητα

Mέρες και ώρες κατόπιν συνεννοήσεως

Όταν κάνεις Ρέικι και ζητάς το σώμα σου να γίνει ένα καθαρό κανάλι, για να στείλεις την ενέργεια από τα χέρια σου στο πάσχων σημείο, τα κύματα του εγκεφάλου σου, μετατρέπονται σε κύματα Άλφα. Είναι τα εγκεφαλικά κύματα της Αγάπης, καθώς συνδέονται με το τσάκρα της καρδιάς που εκπέμπει στα 7,14 HZ.

Αυτή η συχνότητα είναι θεραπευτική. Σε βοηθάει να εστιάσεις στην αλήθεια σου, να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις, να δεις κατάματα τη πραγματικότητα χωρίς να ρίχνεις ευθύνες στους άλλους. Σε συνδέει με όλες τις υπέροχες Άγιες Ψυχές και ενδυναμώνει τη βοήθεια που δέχεσαι από όλα τα Θεϊκά Πλάσματα.​

Oτι και να επιλέξεις να κάνεις θα σε ανοίξει πνευματικά, συναισθηματικά και δημιουργικά.Θα γεμίσεις δύναμη και κουράγιο να διεκδικήσεις τη ζωή που σου αξίζει και επιθυμείς.Η ζωή είναι μαγεία όταν αποφασίσεις να την ζήσεις!

#ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ #THETAHEALING #REIKI #MEDITATION

Featured Posts
Recent Posts