Διαλογισμός εξπρες κατά των ψυχικών επιθέσεων και της αρνητικής ενέργειας


Σου έχει συμβεί να νιώσεις ξαφνικά, ότι άδειασες από ενέργεια, ότι έχεις κακή διάθεση χωρίς λόγο ή νιώθεις λύπη, θυμό απογοήτευση, ανεξήγητα?

Η μέρα σου έχει δυσάρεστα απρόοπτα, εμπόδια και είσαι έξω από τη ροή?

Αν ναι, είναι πολύ πιθανό να είσαι δέκτης αρνητικής ενέργειας άλλων ανθρώπων. Ενέργεια που αφορά εσένα προσωπικά ή απλά είσαι αρκετά διαισθητικός και τι λαμβάνεις. Και στις δυο περιπτώσεις θα σε αποσυντονίσει και θα σε κάνει να αισθάνεσαι δυσάρεστα.Μπορεί να είναι άνθρωποι που ξέρεις ότι τρέφουν λιγότερα καλά αισθήματα για σένα, ή να είναι κάποιος που έχει προστριβές και αψιμαχίες μαζί σου.

Σήμερα θα μάθεις έναν πανίσχυρο διαλογισμό για το καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας σε 4 απλά βήματα.

Διαλογισμός για το καθαρισμό της αρνητικής ενέργειας και των ψυχικών επιθέσεων

1. Κάθισε αναπαυτικά, κλείσε τα μάτια και οραματίσου πως βρίσκεσαι κάτω από ένα λευκό καταρράκτη φωτός που λούζει όλο σου το σώμα.

2. Ζήτα νοερά : Ζητώ να συνδεθώ με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και να κόψει όλα τα αρνητικά κορδόνια μεταξύ εμού και του (βάζεις το αντίστοιχο όνομα....)

3. Οραματίσου μια μπλε αχτίνα σαν σπαθί να κόβει χορδές - κορδόνια που ξεκινάνε από το ηλιακό πλέγμα το δικό σου και σε συνδέουν με το ηλιακό πλέγμα του άλλου προσώπου.

4. Δες να γεμίζεις με μπλε φως στη περιοχή που κόπηκαν τα κορδόνια και το φως αυτό να γεμίζει όλο σου το σώμα. Πάρε μια βαθιά ανάσα και άνοιξε τα μάτια.

Αν υπάρχουν παραπάνω από ένα άτομα, θα χρειαστεί να κάνεις αυτό το διαλογισμό ξεχωριστά για το καθένα.

Είναι ένας πολύ δυνατός διαλογισμός που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.Το διαλογισμό σου μπορεί να το συνοδεύουν 2 κεράκια, ένα λευκό και ένα μπλε.

Επίσης, αν γνωρίζεις ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, το οποίο μιλάει για σένα σε άλλους αρνητικά ή έχει μνησικακία και φθόνο προς το πρόσωπο σου, μπορείς να κάνεις το διαλογισμό αυτόν για 7 συνεχόμενα βράδια.

#MEDITATION

Featured Posts
Recent Posts