5 βήματα να υλοποιήστε με τη δύναμη της Νέας Σελήνης και τους κρυστάλλους


Μια από τις μεγάλες μου αγάπες είναι να παρακολουθώ τις φάσεις του φεγγαριού και ανάλογα να σχεδιάζω τις εργασίες μου.

Η μελέτη μου στην αστρολογία με βοήθησε να καταλάβω γιατί τόσους αιώνες οι άνθρωποι μαγεύονταν από τα άστρα και τη δύναμη του φεγγαριού.

Σήμερα θα σας πω 5 μυστικά που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε με τη δύναμη της Νέας Σελήνης.

Στο άδειασμα του φεγγαριού εκεί που δείχνει σχεδόν κενό, είναι η πιο ιδανική στιγμή να θέσετε νέες ιδέες και σχέδια σε εφαρμογή, να φυτέψετε τους νέους σπόρους της δημιουργίας, να καθαρίσετε το σώμα και το πνεύμα, να ξεκινήστε δίαιτα, γυμναστήριο, μαθήματα, σχέση, εργασία.Είναι η πιο γόνιμη περίοδος του μήνα.

Τα 5 βήματα

1. Πρώτα από όλα συγκεντρώστε τους κρυστάλλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε άμεσα. Ο Λευκός Χαλαζίας, η Φεγγαρόπετρα και ο Λαβραδορίτης είναι ισχυροί κρύσταλλοι και θα βοηθήσουν να συγκεντρώσετε ενέργεια και να συνδεθείτε με τη μαγική λάμψη του φεγγαριού.Μην ξεχάσετε να τους καθαρίσετε ενεργειακά πριν τους χρησιμοποιήσετε.Μπορείτε να τους βυθίσετε σε χοντρό αλάτι ή να τους βάλετε κάτω από τρεχούμενο νερό.

2. Δημιουργήστε έναν Ιερό χώρο,(ένα σημείο στο σπίτι) με εικόνες Αγίων, Αγγέλων και τοποθετήστε τους κρυστάλλους σε σχήμα τριγωνικό, ανάψτε μερικά λευκά κεριά και κάψετε θυμίαμα με φασκόμηλο και δεντρολίβανο.

3. Γράψτε σε ένα χαρτί τι ακριβώς θέλετε να υλοποιήσετε, διπλώστε το στα τέσσερα και τοποθετήστε το μέσα στο τρίγωνο με τους κρυστάλλους. Μπορείτε στο κέντρο του χαρτιού, να τοποθετήσετε ένα λευκό χαλαζία.

4. Κάντε ένα μικρό διαλογισμό (5 λεπτά), κλείστε τα μάτια και καλέστε τον Αρχάγγελο Καμουήλ και Αριήλ, τους Αρχαγγέλους της υλοποίησης να σας βοηθήσουν να έχετε όλα όσα επιθυμείτε με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο.

5. Για μια εβδομάδα, καθημερινά κάντε το διαλογισμό προς τους Αρχαγγέλους.

Η επόμενη Νέα Σελήνη είναι στις 28 Μαρτίου.

Καλές υλοποιήσεις με Αγγελικές ευλογίες

#νεασεληνη #διαλογισμος #κρυσταλλοι #αγγελοι

Featured Posts

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 885402cf16a841f7b1104442b42c7d5a
Recent Posts

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 84d8a4a6a43f402b84adc21f0a816644