Χρήματα και θαύματα


Ανέκαθεν υπήρχε φόβος και ανασφάλεια σε σχέση με τα χρήματα. Σήμερα πιστεύω πως έχει κορυφωθεί το άγχος ότι δεν έχουμε αρκετά. Σε ένα Σύμπαν άφθονο τα χρήματα δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας. Ακούω πολύ συχνά από τους πελάτες μου, ότι πρέπει να δουλεύουν σκληρά για να τα καταφέρουν, ότι πρέπει να κάνουν δουλειές που δεν τους αρέσουν για να μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, ότι πρέπει να κάνουν οικονομίες και όλα αυτά τους δημιουργούν ένα τεράστιο άγχος, κρίσεις πανικού και φόβο.Πολλοί καταφέρνουν να πλουτίσουν, με τίμημα τη σωματική και τη ψυχική τους υγεία. Αρρωσταίνουν ή χάνουν τις μικρές χαρές της ζωής, δεν έχουν χρόνο για την οικογένεια τους, τους φίλους για ξεκούραση ή διακοπές, καθώς είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν ατελείωτες ώρες.

Υπάρχει μια δεύτερη κατηγορία ανθρώπων που έχει φτάσει σε ένα σημείο και έχει απαξιώσει τα χρήματα επειδή κατάλαβε ότι χάνει την ουσία της ζωής. Ότι δεν έχει χρόνο να απολαύσει, να χαρεί τον ήλιο, να πάει μια βόλτα μέσα στην ημέρα,να κάνει όλα αυτά τα απλά αλλά τόσο ουσιώδη για την ύπαρξη.

Συμβιβάζεται με ελάχιστα χρήματα που παίρνει από το ταμείο ανεργίας, ή χρήματα που παίρνει από τους γονείς του, μόνο και μόνο για να έχει την ελευθερία να απολαύσει τη ζωή. Αναγκάζεται να περιορίσει τις επιθυμίες του, για ρούχα, διακοπές διασκέδαση, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα έχει χρήματα για τα απολύτως απαραίτητα, όπως το φαγητό, το ρεύμα και το ενοίκιο.

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε?

Και τελικά, με το χέρι στη καρδιά, πόσο ικανοποιημένοι είσαστε με τη ζωή σας?

Πόσο αρνητικά σκέφτεστε για τα χρήματα?

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει μια τρίτη κατηγορία ανθρώπων. Είναι οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να εργάζονται και να κάνουν αυτό που αγαπούν.Αφιερώνουν τόσο χρόνο στην εργασία τους, όσο να έχουν χρόνο να απολαύσουν τη ζωή. Ακριβώς επειδή κάνουν αυτό που αγαπούν, το κάνουν καλά και οι απολαβές είναι μεγάλες. Έχουν εξασφαλίσει τα χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες τους.

Θα έχετε ακούσει ξανά πως τα χρήματα είναι ενέργεια.

Ναι είναι η ενέργεια που τους δίνετε εσείς μέσα από τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα σας.

Πως αισθάνεστε για τα χρήματα. Τι πιστεύουν οι γονείς σας, πως μεγαλώσατε, είναι σημαντικοί παράγοντες για τις πεποιθήσεις που διαμορφώσατε για αυτά.

Αν πιστεύεται πως τα χρήματα είναι για λίγους, πως είσαστε άτυχοι. πως τα λεφτά πάνε στα λεφτά, πως πρέπει να πατήσετε επί πτωμάτων για να κάνετε χρήματα, τα χρήματα είναι κακά, τα χρήματα δημιουργούν ευθύνες, και πόσες άλλες πεποιθήσεις, τότε δεν πρόκειται ποτέ να έχετε χρήματα!

Οι πεποιθήσεις σας, κρίνουν την αφθονία σας.

Σήμερα θα σας πω με ποιο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε χρήματα.Αλλάζοντας το τρόπο που σκέφτεστε και δημιουργώντας θαύματα.

Το μυστικό βρίσκεται στην ηρεμία. Σταματήστε να πιέζετε τα πράγματα να γίνουν. Να προσπαθείτε συνεχώς τα ξεπερνάτε εμπόδια και δυσκολίες. Να αγχώνεστε, να αμφιβάλλετε.

Η ζωή είναι ένα matrix. Σταματήστε να την παίρνετε τόσο σοβαρά και ξεκινήστε να χαλαρώνετε.

Αυτό που τόσο φοβάστε (να χαλαρώσετε) είναι αυτό που θα σας φέρει τα χρήματα στα πόδια σας.

Διαλογιστείτε - Προσευχηθείτε. Καθημερινά. Πείτε θετικές δηλώσεις.

Προσευχή - Διαλογισμός

Διαλογιστείτε για 5 λεπτά ή 20 λεπτά καθημερινά, ακόμη και δύο φορές την ημέρα μέχρι να πάρει το υποσυνείδητο σας τη νέα πληροφορία

Πείτε μια δυνατή προσευχή.

Ζητώ από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ να ξεπεράσω φόβους και ανασφάλειες. Είμαι ανοιχτός στην αφθονία. Τα χρήματα έρχονται σε εμένα εύκολα, με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο.. Αγαπώ τα χρήματα. Είμαι ένας μαγνήτης χρημάτων.

Κάντε το καθημερινά ώστε να γίνει η ρουτίνα σας.

Για ακόμη πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα παρακολουθήστε το πρωτοποριακό σεμινάριο του Thetahealing που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο το κόσμο. Μάθετε πως να εντοπίζετε τα αρνητικά προγράμματα στο υποσυνείδητο σας και να τα αλλάζετε ακαριαία.

Σεμινάριο Thetahealing Βασικό Επίπεδο 31/3 - 2/4

Να θυμάστε η αγάπη όλα τα θεραπεύει.. βάλτε μια τζούρα αγάπης. Αγαπήστε τα χρήματα!

#THETAHEALING #MEDITATION #Χρήματα #Αφθονία

Featured Posts

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 0eaf96ab8a044ff9a6b87096e2270ad8
Recent Posts

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: ca6a0254240e4c44b26ae274d144f209