Η Αγάπη είναι το αφεντικό


Σου συμβαίνει συχνά να σου φταίνε όλα χωρίς λόγο?

Να είσαι κακόκεφος και βαριεστημένος?Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν να μην έχουν νόημα?

Ο χρόνος μοιάζει σταματημένος και εσύ ζείς και επαναλαμβάνεις τα ίδια μοτίβα με την προηγούμενη μέρα και τη πιο προηγούμενη?

Η ζωή δείχνει βαρετή και ανούσια?

Σταμάτα να εστιάζεις στα πρέπει και άρχισε να αναρωτιέσαι τι θες πραγματικά.

Απομακρύνσου από ανθρώπους τοξικούς.Οι προβληματισμοί τους, οι σκέψεις τους, οι φόβοι τους, οι ανασφάλειες τους, διαχέονται στο χώρο και το σώμα σου, απορροφά όλους αυτούς τους κραδασμούς σαν σφουγγάρι.

Γίνεσε φοβικός, αμφιβάλλεις. Η ανάγκη σου να ανήκεις κάπου, να μην μείνεις μόνος σε κάνει να συμβιβάζεσαι με όλα όσα δεν θες.

Σταμάτα να σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων που χρίζουν τους εαυτούς τους ειδήμονες της ζωής σου.Ανέλαβε την ευθύνη της ζωής σου.

Εμπιστεύσου το πιο μεγάλο Δάσκαλο μέσα στη καρδιά σου, την Αγάπη.

Η Αγάπη είναι το αφεντικό σου.

Η καρδιά γνωρίζει πάντα πια είναι η σωστή λύση. Ξέρει το πιο σύντομο και ασφαλή δρόμο που οδηγεί στην αγάπη και σε μια ζωή ευδαιμονική με πάθος. Δοκίμασε το διαλογισμό. Θα ανοίξει τις πύλες της πνευματικότητας. Ο πνευματικός άνθρωπος θα γνωρίσει σε βάθος τον εαυτό του. Θα ξεσκεπάσει το ΕΓΩ που κρύβει στρώματα περιοριστικών πεποιθήσεων και αρνητικών συναισθημάτων, αποφεύγοντας να κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά για να μάθει.

Θα αγαπήσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά. Θα γνωρίσει τι τον παθιάζει, τι προκαλεί τον ενθουσιασμό του, τι αυξάνει την δημιουργικότητα του, τι τον κάνει να νιώθει ζωντανός.

Η Αγάπη του εαυτού σου θα σε βοηθήσει να δεις τη πιο μεγάλη εικόνα. Την Αγάπη προς όλη την ανθρωπότητα, όλα τα πλάσματα.Γιατί όλα είναι ΈΝΑ.

Μόνο το ΕΓΩ μπορεί να σε διχάσει, Η Αγάπη θα σε ενώσει.

Από όλα τα ταξίδια που θα κάνεις, το ταξίδι στο βάθος του ΕΓΩ σου είναι το πιο πολύπλοκο, το πιο δύσκολο, το πιο σκοτεινό μα και το πιο αποκαλυπτικό και ουσιαστικό.

Διαλογίσου καθημερινά. Πρόσθεσε στο διαλογισμό σου το μάντρα της αγάπης.

Ο παρακάτω διαλογισμός θα φωτίσει τις σκοτεινές πτυχές της ψυχής σου και θα σε βοηθήσει να βαδίσεις στο μονοπάτι της πνευματικότητας και να γίνεις κυρίαρχος του πεπρωμένου σου.

Συνίσταται να γίνεται για 40 συνεχόμενες μέρες επί 20 λεπτά. Ένας ροζ χαλαζίας τοποθετημένος στο χώρο που διαλογίζεσαι ή φορεμένος ως κόσμημα θα βοηθήσει να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τον πνευματικό σου εαυτό.

Διαλογισμός Αγάπης και Ενότητας του Είναι.

Κάτσε στην άνετη θέση. Κλείσε απαλά τα μάτια.

Πάρε 3 βαθιές αναπνοές.

Συγκέντρωσε τη προσοχή σου ανάμεσα στα φρύδια σου, στο 6ο τσάκρα.

Επαναλάμβανε το μάντρα:

Είμαι Αγάπη. Η Αγάπη φωτίζει τη καρδιά μου.

Η καρδιά μου είναι έτοιμη να ανοίξει στην Αγάπη.

Αγαπώ τον εαυτό μου.

Βάλε μια τζούρα αγάπης σε ότι κάνεις... η αγάπη όλα τα θεραπεύει!

#ΑΓΑΠΗ #διαλογισμος

Featured Posts
Recent Posts