5 τρόποι να ανεβάσεις δόνηση!

Και ναι, Τελικά υπάρχουν και εκείνες οι μέρες οι λιγότερο καλές..

Που σηκώνεσαι από το κρεβάτι και νιώθεις χάλια. Που δεν έχεις όρεξη να εργαστείς. Που και μόνο η σκέψη ότι πρέπει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις τις ημέρες σε βιδώνει ακόμη περισσότερο στο καναπέ.

Μπορεί να νιώθεις στραγγισμένος από ενέργεια, το μυαλό σου έχει στερέψει από ιδέες και το ανούσιο έχει πάρει πρώτη θέση στη καρδιά σου😕

Υπάρχει λύση;

Ναι, δονείσου ψηλότερα και ισχυρότερα!

Αν νιώθεις όσα περιγράφω παραπάνω σημαίνει πως η δόνηση σου έχει πέσει χαμηλά. Εχεις βγει από τη δόνηση της αγάπης και δεν κυβερνάς πλέον εσύ τη ζωή σου αλλα η ζωή εσένα.

Καθώς είναι πολυ εύκολο να χαμηλώσει η δόνηση σου, είτε γιατί περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που έχουν αρνητική ενέργεια και την απορροφάς, είτε γιατί οι περιοριστικές πεποιθήσεις, σου δημιουργούν αρνητικές σκέψεις, βγες από αυτό το φαύλο κύκλο, το συντομότερο!

5 τρόποι να αλλάξεις τη δόνηση σου.

1. Κάνε ένα περίπατο στο δάσος. Τα δέντρα, τα φυτά έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν την αρνητική ενέργεια και μαζί τις άσχημες σκέψεις και συναισθήματα.

2. Κολύμπα! Το θαλασσινό νερό θα μετασχηματίσει αμέσως την αρνητική ενέργεια σε θετική και θα νιώσεις αισιοδοξία και χαρά.

3. Συναντήσε φίλους που ειναι θετικοί και μοιράσου μαζι τους ώρας ξενοιασιάς. Αντίστοιχα απομακρύνου από αρνητικούς ανθρώπους που είναι βαμπίρ ενέργειας.

4. Πάρε βαθιές, συνειδητές αναπνοές για 5 συνεχόμενα λεπτά. Ο εγκέφαλος σου θα οξυγονωθεί επιτρέποντας τις αρνητικές σκέψεις να φύγουν μακριά.

5. Διαλογίσου! 10 λεπτά είναι αρκετά για να σε επαναφέρουν στα κέντρα σου και να σε κάνουν κυρίαρχο των σκέψεων και της ζωής σου.

Μπορείς να κάνεις όλα αυτά ταυτόχρονα ή κάποιο από αυτα. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι διατηρώντας την δονηση σου ψηλά, σου επιτρέπεις να υλοποιείς θαύματα.

Ο χρόνος σταματά να υφίσταται και οι υλοποιήσεις μπορει μα είναι ακαριαίες!!

Αν λοιπόν πιστεύεις πως έχεις κολλήσει άλλαξε δόνηση.💥

Και μην ξεχνάς να βάλεις μια τζούρα αγάπης.. η αγάπη όλα τα θεραπεύει❣️


Featured Posts
Recent Posts