Μάθε πως να υλοποιείς το μέλλον σου!

Όλοι μα όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια εσωτερική ανάγκη να γνωρίζουμε το μέλλον. Πιστεύουμε πως η ζωή είναι κάτι που συμβαίνει και εξαρτάται από τη τύχη, τη μοίρα και ένα πεπρωμένο καλό ή λιγότερο καλό, για τον καθένα.

Μια βαθιά εσωτερική ανάγκη να προβλέψουμε τα γεγονότα, έκανε τη μαντεία μια από της πιο δημοφιλής τέχνες.

Ανεξαρτήτου μόρφωσης, καταγωγής, βιοτικού επιπέδου και θρησκείας ο άνθρωπος από τα αρχαία χρόνια έτρεφε, φόβο και αγωνία για το μέλλον του.

΄Ετσι άνθισαν τα μαντεία στην Αρχαία Ελλάδα. Οι μάντεις υπήρξαν οι αγγελιοφόροι των θεών, δίνοντας χρησμούς και συμβουλές στον κοινό θνητό.

Ακόμη και σήμερα υπάρχουν τρόποι να προβλέψει κάποιος το μέλλον, μέσα από τα χαρτιά, το καφέ, την αστρολογία, την αριθμολογία και άλλα συστήματα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι το μέλλον το δημιουργούμε κάθε στιγμή στο παρόν. Κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα, χτίζει το μέλλον. Η πρόβλεψη του "μάντη" στηρίζεται στα πιστεύω και στις πεποιθήσεις μας.

Αν κάποιος φοβάται τη δέσμευση ή πιστεύει ότι εκεί έξω δεν υπάρχουν πιστές γυναίκες, την ώρα που θα απευθυνθεί σε έναν χαρτομάντη να του πει αν πρέπει να παντρευτεί την αγαπημένη του ή όχι, ο μάντης θα μεταφράσει αυτούς τους φόβους ως αποτυχία και θα επιβεβαιώσει τις αμφιβολίες του. Ο άνθρωπος θα γίνει ακόμη πιο ανασφαλής, η αρνητικότητα του θα αυξηθεί και θα επιβεβαιώσει το χρησμό.

Ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Στο πιο δημοφιλές μαντείο όλων των εποχών, το μαντείο των Δελφών, περνώντας την είσοδο, ψηλά στο αέτωμα του ναού, γράφει:

ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ = ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Ουσιαστικά είναι σαν να λέει θέλεις να γνωρίζεις το μέλλον σου? Γνώρισε τον εαυτό σου!

Έτσι ο άνθρωπος έχει δυο επιλογές.

Α) Να πιστέψει πως όλα είναι γραμμένα και προκαθορισμένα και πρέπει να υποταχτεί στη μοίρα του.

Β) Να πιστέψει πως είναι ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ της μοίρας του.

- Όποιος έχει αποφασίσει πως θέλει να ζήσει έξω από τη μοιρολατρία και να γίνει ο δημιουργός της πραγματικότητας του, θα του δοθούν εργαλεία και τρόποι να το πετύχει.

- Θα συναντήσει το Δάσκαλο που θα τον οδηγήσει με ασφάλεια στη γνώση του εαυτού του.

- Θα μάθει να παρατηρεί τα συναισθήματα του.

- Να αλλάξει τα πιστεύω του, να απαλλαχθεί από προκαταλήψεις και αρνητικές πεποιθήσεις.

- Να καταλάβει ποιος είναι και τι θέλει.

- Να αλλάξει τη ψυχολογία του.Γιατί ολα αυτά δημιουργούν το πεπρωμένο μας.

- Υλοποιείς αυτό που πιστεύεις. Αν πιστεύεις ότι είσαι φτωχός αυτό θα είσαι. - Αν πιστεύεις πως είσαι κουτός, αυτό θα συνεχίσεις να είσαι. Αν πιστεύεις πως είσαι αδύναμος αυτό θα επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα.

Για να γίνεις βασιλιάς, για να γίνεις πλούσιος, για να γίνεις ευτυχισμένος, πρέπει πρώτα από όλα να μάθεις να αισθάνεσαι έτσι. Ο κόσμος είναι η αντανακλαση σου.

Η τεχνική του Thetahealing σου μαθαίνει το τρόπο να γίνεις ευτυχισμένους σε όλουςτους τομείς της ζωής σου. Άμεσα, εύκολα μαθαίνεις να αναδημιουργείς τη πραγματικότητα σου.

Παρακολούθησε ένα από τα σεμινάρια και μάθε το τρόπο να ζεις μια ζωή πληρότητας σε όλους τους τομείς.Επέτρεψε στον εαυτό σου να γίνει ευτυχισμένος. Μάθε πως:

Εκπαιδευση Thetahealing Basic DNA

16 Ιουνιου με 18 Ιουνίου

Ανιμα Μερα - Κηφισιά

Εκπαιδευτρια Μαρία Αναστασιάδου

Πνευματική Δασκάλα - Ενεργειακή Θεραπεύτρια

#ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ #thetahealing #προβλεψετομελλον #μαθετομελλον

Featured Posts
Recent Posts