Πήδα!

Καθημερινά μιλάω με ανθρώπους, τους κινητοποιώ και τους εμψυχώνω να κάνουν το μεγάλο βήμα, να κάνουν την αλλαγή και να ζήσουν έτσι όπως ονειρεύονται.

Είτε αφορά τη μετάβαση σε μια νέα δουλειά, την αλλαγή από μια κατάσταση δυσλειτουργική σε μια υγιή, η αλλαγή προαπαιτεί να πηδήξεις στο κενό. Να κάνεις κυριολεκτικά ένα άλμα στο άγνωστο.

Αυτό που σταματάει τους περισσότερους είναι ο φόβος. Για το καθένα, είναι διαφορετικός, αλλά είναι πάντα φόβος. Φόβος μήπως δεν τα καταφέρεις, μήπως αποτύχεις, μήπως αρρωστήσεις, μείνεις μόνος και πολλά άλλα.

H δική μου ιστορία:

Η πρώτη φορά που έκανα στην κυριολεξία, το άλμα στο κενό, ήταν στην ηλικία των δέκα.

Ένα απόγευμα καλοκαιριού μαζεμένα όλα τα πιστσιρίκια της γειτονιάς πάνω στον πρώτο όροφο μιας οικοδομής, παίζαμε με το θάρος και το φόβο μας.

Ποιος τολμούσε να πηδήξει στο κενό..?

Αλλος έλεγε πως είναι πολύ ψηλά, άλλος πως πρέπει να φύγουμε πριν μας δουν οι μεγάλοι και μας μαλώσουν, άλλος ότι θα χτυπήσουμε. Έτσι πέρασε αρκετή ώρα να στεκόμαστε στην άκρη του στηθαίου φλερτάρωντας με το κίνδυνο.

Θυμάμαι ότι κοιτούσα επίμονα το κενό, όση ώρα στεκόμουν δίπλα στους άλλους, που από κάποια στιγμή και μετά το ύψος ήταν λες και είχε εξαφανιστεί. Εκείνα τα 3 μέτρα που έθεταν το όριο ανάμεσα στο φόβο και την ελευθερία είχαν συρρικνωθεί και μαζί τους, ο χρόνος

Στα μάτια μου απείχα από το έδαφος μόλις μερικά εκατοστά.

Φαντάζεσαι τι έγινε. Πήδηξα.

Έτσι απροειδοποιητα. Χωρίς να πω τίποτα σε κανέναν.

Απλά πήδηξα.

Προσγειώθηκα στο έδαφος ακουμπώντας τα δύο μικρά μου πόδια σταθερά. Ένιωσα ένα δυνατό τράνταγμα και για λίγα δευτερόλεπτα νόμιζα πως η καρδία μου ξεκόλλησε από το στήθός μου. Το μυαλό εξεράγει και η αναπνοή μου σχεδόν κόπηκε.Όλοι τρέξαν κοντά μου, φοβούμενοι πως έχω χτυπήσει. Δεν είχα πάθει απολύτως τίποτα!

Γύρισα και κοίταξα προς τα πάνω. Η απόσταση είχε ξαναπάρει τις πραγματικές της διαστάσεις. Ήταν όντως ψηλά!

Όμως η εξάρτηση μου από το φόβο εξανεμιίστηκε.

Ήταν μια προσωπική νίκη. Την είδα εγώ αλλά και οι άλλοι. Είμαι σίγουρη πως αυτό το πήδημα στο κενό, για κάποιους από τους μικρούς μου φίλους έγινε παράδειγμα.

Η ικανοποίηση ότι τα είχα καταφέρει με γέμισε δύναμη.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά όσες φορές φοβήθηκα ήξερα πως υπάρχει τρόπος να ξεπεράσω τους φόβους μου, απλά πηδώντας.

Και εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές θα σκέφτεσαι.. τι καλά που τα έχει καταφέρει. Εχει πετύχει.

Και εγώ με τη σειρά μου θα σου πω πως πολλές φορές έπεσα και σηκώθηκα. Απογοητεύτηκα, στεναχωρέθηκα, αλλά εκείνο το πέταγμα στο κενό ποτέ δεν δείλιασα να το κάνω.

Γιατί ξέρω πως στη ζωή δεν υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Μόνο ευκαιρίες. Κέρδισα σε εμπειρίες, σε γνώση. Γνώρισα τον εαυτό μου. Έγινα καλύτερη. Δεν βάλτωσα στην απραξία.

Θες να προχωρήσεις μπροστά να ζήσεις ευτυχισμένος?

Εντόπισε τι σε φοβίζει και κοίτα το κατάματα.

Σήμερα θα σου πω το μυστικό για να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να κάνεις το άλμα σε μια μαγική ζωή.

Μάθε πως να πηδάς στο κενό:

1. Κοίτα το φόβο κατάματα.

Πολλές φορές ακούω τους πελάτες μου να λένε:

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, με τρομάζει πολύ.

Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή αλλά στη σκέψη και μόνο τρομάζεις προετοίμασε το υποσυνείδητο σου. Γιατί εκεί ακριβώς είναι ο πύργος ελέγχου της ζωής σου.

Κλείσε τα μάτια και ονειρέψου. Δες αυτό που τόσο φοβάσαι να συμβαίνει πίσω από τα κλειστά σου βλέφαρα. Στα όνειρα σου νιώθεις πως είσαι απόλυτα ασφαλής γιατί νομίζεις πως απέχει από την πραγματικότητα. Εχεις δίκιο. Αλλά το υποσυνείδητο σου πιστεύει πως είναι αλήθεια! Έτσι μετά από 3 βδομάδες ο φόβος θα έχει μειωθεί κατά πολύ.

2. Λέγε καθημερινά ένα μάντρα.

Κάτι που αντιπροσωπεύει το όνειρο σου. Χρησιμοποιήσε θετικές δηλώσεις.

Π.Χ Το Σύμπαν στηρίζει την απόφαση μου να κάνω την δική μου επιχείρηση. Έχω όλα τα χρήματα να ξεκινήσω, έλκω τους σωστούς ανθρώπους που βοηθούν να υλοποιηθεί το όνειρο μου, άμεσα, εύκολα, με τον Υψιστο και Βέλτιστο Τρόπο.

3. Διαλογίσου.

Απαλά κλείσε τα μάτια, συγκεντρώσου στην αναπνοή σου και χαλάρωσε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από ένα χαλαρό νευρικό σύστημα και ένα διαυγές μυαλό. Πέντε λεπτά την ημέρα είναι αρκετά.

4. Μάθε να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου

Σήμερα υπάρχουν καταπληκτικές μεθόδοι και εργαλεία για να αποκτήσεις εμπιστοσύνη και να αποβάλεις θέματα κατωτερότητας και αυτοαξίας. Αν δεν γεννήθηκες με την αρετή της τόλμης δεν έχεις παρά να την αποκτήσεις. Η τεχνική του Thetahealing σε διδάσκει αρετές και αφαιρεί αρνητικές πεποιθήσεις που σε μπλοκάρουν.

Όποιος και αν είναι ο φόβος σου, μάθε να τον ξορκίζεις. Τόλμα να κάνεις το βήμα στο κενό και πολύ πιθανόν να διαπιστώσεις πως αποκάτω δεν παραμονεύει το χάος αλλά ο παράδεισος.

Εκπαιδεύσεις - Πνευματικότητα

ΑΝΙΜΑ ΜΕΡΑ - ΚΗΦΙΣΙΑ

ΡΕΙΚΙ Γ' ΒΑΘΜΟΣ - 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΡΕΙΚΙ Α' ΒΑΘΜΟΣ - 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

THETA HEALING BASIC DNA - 16 IOYNIOY

10:00 - 18:00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 6932 600615

#πήδα #κύματαθητα #μάντρα #διαλογισμός #αγάπη #φόβος #φοβίες

Featured Posts
Recent Posts