Δροσεροί Διαλογισμοί!


Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και όλοι έχουμε στο μυαλό μας πως θα ξεκλέψουμε λίγο χρόνο πριν τις επίσημες διακοπές για βουτιές στη θάλασσα!

Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν το νερό και χαλαρώνουν δίπλα στην ακροθαλασσιά, αυτό το καλοκαίρι, θα μοιραστώ μαζί, μερικούς εκπληκτικούς διαλογισμούς για να αποσυμφορίσεις, το νου, το πνεύμα και το σώμα σου.

Το νερό και ειδικά το θαλασσινό νερό, θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τοξικά συναισθήματα και να αποκτήσεις επίγνωση των καταστάσεων που μπλοκάρουν τη ζωή σου.

Διαλογισμός: Μετάγγιση Κοσμικής Ενέργειας.

Επαναφόρτισει όλων των Σωμάτων

Ο Διαλογισμός Μετάγγισης Κοσμικής Ενέργειας, ιδανικά, γίνεται στη παραλία νωρίς το πρωί.

Ο συγκεκριμένος διαλογισμός είναι εκπληκτικός, αν νιώθεις τα επίπεδα της ενέργειας σου χαμηλά, έχεις συσωρεύσει κούραση σωματική ή νοητική.

Τα 5 βήματα του διαλογισμού

1. Κάθισε στην αμμουδιά στην εύκολη στάση (οκλαδόν). Ο συγκεκριμένος διαλογισμός μπορεί να γίνει και ενώ είσαι ξαπλωμένος ανάσκελα.

2. Βάλε τις παλάμες στα γόνατα να κοιτάνε προς τον ουρανό ή ακούμπησε τα χέρια σου στο πλάι, ενώ είσαι ξαπλωμένος αλλά οι παλάμες είναι στραμένες στον ουρανό. Με αυτό το τρόπο, δηλώνεις ότι είσαι ανοιχτός να λάβεις κοσμική ενέργεια αλλά και ότι επιτρέπεις να αποβάλλεις την δική σου, "κουρασμένη" ενέργεια.

3. Κλείσε απαλά τα μάτια.

4. Πάρε 12 βαθιές αναπνοές από τη μύτη. Χαλάρωσε.

5. Δήλωσε νοερά:

Επιτρέπω σε όλη τη βαλτωμένη μου ενέργεια να απομακρυνθεί δια μέσου των χεριών και επιτρέπω στην πνοή Κοσμικής Ενέργειας να γεμίσει και να φορτίσει όλο μου το σώμα.

Σε κάθε εισπνοή νιώσε πως γεμίζεις με καθαρή, ατόφια ενέργεια από το σύμπαν.Νιώσε την, καθώς περνάει μέσα από τα ισχυρά ενεργειακά κέντρα της παλάμης σου και διοχετεύεται σε κάθε σου κύτταρο.

Σε κάθε εκπνοή αποβάλεις τη κούραση και την ένταση μέσα από τις ανοιχτές σου παλάμες.

Κάνε το διαλογισμό, Μετάγγιση της Κοσμικής Ενέργειας για 15 λεπτά καθημερινά, μέχρι να νιώσεις τα επίπεδα της ενέργειας σου να ανεβαίνουν και η διάθεση σου μαζί!

Αυτό ο διαλογισμός είναι ουσιαστικά μια μετάγγιση ενέργειας από το Σύμπαν στο σώμα σου και από το σώμα σου, έξω στο άπειρο σύμπαν.

Θα σε ανανεώσει, θα σε ξεκουράσει και θα σε γεμίσει με θετικότητα και αισιοδοξία.

Επανέλεβε το Διαλογισμό Μετάγγιση Κοσμικής Ενέργειας καθημερινά μέχρι να νιώσεις πως είσαι ένα με το όμορφο Σύμπαν, ένα με τον εαυτό σου!

Μύηση Ρεικι Α' Βαθμός

01 Ιουλίου

Ανιμα Μερα - Δροσίνη 10 Κηφισιά

#ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ #ΧΑΛΑΡΩΣΗ #ΘΑΛΑΣΣΑ #ΠΑΡΑΛΙΑ #ΚΟΣΜΙΚΗΕΝΕΡΓΕΙΑ #ΣΥΜΠΑΝ

Featured Posts
Recent Posts