3 κλειδιά για μια υπέροχη σχέση

Είναι οδυνηρό να τελειώνει μια σχέση. Να βιώνεις τη μοναξιά και την αίσθηση πως δεν αξίζεις να αγαπηθείς. Να νιώθεις πως οι μήνες, τα χρόνια που αφιέρωσες πήγαν χαμένα.

Τίποτα δεν χάνεται. Τα μαθήματα από μια σχέση είναι πάντα πολύτιμα. Εντόπισε ποια ήταν τα λάθη ώστε να μην τα επαναλάβεις στην επόμενη φορά.

Αλλά δες και τι έκανες σωστά και τι κέρδισες.

Πριν μπείς ξανά σε μια νέα σχέση ή πρίν δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη παλιά σχέση, θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνειδητός. Να ξέρεις τι θες. Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά και που γέρνει η ζυγαριά.

Σημαντικό είναι πριν ξεκινήσεις μια σχέση να δουλέψεις με τον εαυτό σου, να απαλλαγείς από φόβους (μοναξιάς, εκγατάλειψης, εξαπάτησης, της δέσμευσης). Να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να τον αποδεχθείς, ως μοναδικό και υπέροχο για να μπορέσει να το δει και ο άλλος. Έτσι έχεις εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο, ότι θα έλξεις τη πιο συμβατή συντροφική ψυχή με εσένα.

Τα παρακάτω 3 κλειδιά θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι θες, σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Θα γίνεις απόλυτα σαφής για το Σύμπαν και η παραγγελία σου, θα υλοποιηθεί άμεσα.

Τα 3 κλειδιά για μια μακροχρόνια και υγιή σχέση

1.ΤΙ ΘΕΛΩ

Πάρε χαρτί και μολύβι και κάνε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά, ιδιότητες, αξίες που θέλεις να έχει ό σύντροφος σου, σε υλικό, πνευματικό, φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη να εκφραστεί. Αν θες ο σύντροφος σου να είναι αστροναύτης, γράψτο!! Η φαντασία είναι ότι πιο πραγματικό υπάρχει, μην το ξεχνάς!

2. ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

Τώρα που έγραψες αυτά που θες, είναι καιρός να αναφέρεις όσα δεν θες! Επίσης χρειάζεται να γράψεις όλα εκείνα τα οποία για σένα, είναι απαράδεχτα, άσχημα ή παράλογα. Να είσαι και εδώ όσο πιο σαφής μπορείς. Αν σε ενοχλεί το τσιγάρο, δεν θα αισθάνεσαι καλά με ένα σύντροφο που καπνίζει. Πρώτα από όλα γιατί δεν θα αντέχεις τη μυρωδιά και δεύτερον γιατί δείχνει πως ο σύντροφος σου δεν αγαπάει τον εαυτό του όταν κάνει δυο πακέτα την ημέρα

3. ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ

Η σχέση πάντα σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου. Να βελτιωθείς και να εξελιχθείς. Να σε θαυμάζεις και να λαμβάνεις το θαυμασμό του συντρόφου σου. Είναι μια απο τις πιο σημαντικές εργασίες που μπορείς να κάνεις. Γράψε σε ποιον θές να εξελιχθείς για να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου!

π.χ : θέλω να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις στο αντικείμενο μου και να πάρω προαγωγή ή θα μάθω να μαγειρεύω για να απολαμβάνουμε με το σύντροφο ένα ωραίο δείπνο. Εξάλλου ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Είναι σημαντικό να γράψεις τα 3 κλειδιά και όχι απλά να τα σκεφτείς. Όταν αρχίσεις να γράφεις θα δεις πως θα αναδυθούν από το υποσυνείδητο νου πολλά πράγματα που είναι σημαντικά και δεν το είχες καταλάβει ή καθόλου σημαντικά όπως νόμιζες και δεν θες καν να τα συμπεριλάβεις στη λίστα σου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ - ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ

Στη νεα σελήνη, πάρε τα χαρτιά με τα 3 κλειδιά, άναψε ένα κεράκι, κάνε μια προσευχή και ευχήσου το ύψιστο καλό. Τοποθέτησε τα χαρτιά σε ένα ιερό μέρος, μακριά από τα αδιάκρητα βλέματα.

Y.Γ Μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε μέρα του μήνα. Η νέα σελήνη απλά μπορεί να ενδυναμώσει το αποτέλεσμα καθώς ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Εμπιστεύομαι το Σύμπαν, αφήνομαι, έχω εμπιστοσύνη πως όλα είναι στη Θεική ροή. Είμαι Ευγνώμων. Ευχαριστώ!

Και μην ξεχνάς να βάλεις μια τζούρα αγάπης... η αγάπη όλα τα θεραπεύει!

Μαρία Αναστασιάδου

Spiritual Life Coach

www.zitatheta.gr

#σχέση #θαυμασμός #φοβος #αγάπη #έρωτας #συμπαν #προσευχή #νεασεληνη

Featured Posts
Recent Posts