Πανσέληνος στο ταύρο


Στις 4 Νοεμβρίου έχουμε Πανσέληνο στις 11°58′ του Ταύρου.

Μια πανσέληνος που επηρεάζεται κυρίως από το Ποσειδώνα με θετική χροιά. Πνευματικότητα, διαίσθηση, όνειρο και ρομαντικά συναισθήματα συνοδεύουν τη διάθεση και τις προθέσεις μας, για τις επόμενες δύο βδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 18 Νοεμβρίου.

΄Ενας δυναμικός συνδιασμός της Αφροδίτης στο ζυγό στη μοίρα της προηγούμενης Νέας Σελήνης στης 19 Οκτωμβρίου θα σε βάλει σε διαδικασία να καθαρίσεις βαλτωμένα συναισθήματα από την ερωτική σου σχέση, να δεις καθαρά τι θες.

Καλή περίοδος για τις σχέσεις, των έρωτα, το ρομαντισμό και τις φιλίες αν συνοδεύονται από υπομονή, ανοιχτό μυαλό και ευελιξία.

Συναισθηματισμός, ευσθησία και αισθησιασμός θα είναι στο πικ για τις επόμενες μέρες, χαρίζοντας σου, ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους γύρω σου, έντονη διαίσθηση και όμορφες στιγμές με αγαπημένους, κυρίως με μέλη της οικογένειας, το σύντροφο, συνεργάτες και γυναίκες.

Η διαίσθηση και οι ψυχικές σου ικανότητες θα είναι αυξημένες αυτή τη περίοδο. Τα Όνειρα και ο διαλογισμός θα έχουν διαύγεια και είναι καλό να θέσεις ερωτήματα και να πάρεις απαντήσεις.

Η σχεδόν ακριβείας αντίθεση της τυχερής Αφροδίτης στις 25 ζυγού με τον ανατρεπτικό ουρανό, θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σου ζωή.

Μια σχέση μπορεί να τελειώσει, να αποφασίσεις να τη βάλεις στο πάγο για ένα διάστημα ή απρόοπτες καταστάσεις να σε απομακρύνουν από τον αγαπημένο σου.

Στα οικονομικά πνέει ούριος άνεμος αλλά να είσαι προσεχτικός σε ρίσκα με τα χρήματα. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για οικονομικά ξεκινήματα.

Αυτή είναι μια πολύ πνευματική και τυχερή πανσέληνος. Θα δωθούν ευκαιρίες για αγάπη και έρωτα ενώ κάποιες σχέσεις μπορεί να τελειώσουν. Σημαντικό να έχεις υπομονή.

Βάλε μια τζούρα αγάπης... η αγάπη όλα τα θεραπεύει!

#πανσέληνος #πνευματικότητα #αστρολογια #αγαπη #σχεσεις

Featured Posts

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 388b4616e3b74252832bfe35b9bc8a81
Recent Posts

Something Isn’t Working…

Refresh the page to try again.Error: 14324bfc9c92437ea6065c5207dcb96e