Διαλογισμός "Ένωση με το Θεικό Εαυτό

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ "ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΕΑΥΤΟ"

Θέλεις να γνωρίζεις πως να υλοποιείς τα όνειρα σου άμεσα?

Να μάθεις πως θα κάνεις το φανταστικό, πραγματικό?

Να σχεδιάσεις το μέλλον σου και να επιτρέψεις στο σύμπαν να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα για σένα?

Στις 28 Φεβρουαρίου από τις 19:00 εώς τις 20:00 ακολούθησε με, σε αυτή τη βραδιά διαλόγισμού (Ένωση με το Θεικό Εαυτό).

Θα ενεργοποιήσουμε το πρώτο τσάκρα και θα αφυπνίσουμε τη Θεική σπείρα της κουνταλίνι. Θα αφαιρέσουμε μπλοκαρίσματα από το υποσυνείδητο νου και θα χτίσουμε ένα νέο εαυτό απαλλαγμένο από εμπόδια και προκαταλλήψεις.

Οι σκέψεις δημιουργούν το πεπρωμένο σου

Καθημερινά ο εγκέφαλος κατακλύζεται από χιλιάδες σκέψεις. Ελάχιστες από αυτές είναι πραγματικά χρήσιμες και πολύ λίγες είναι πραγματικά δικές σου. Καθώς οι σκέψεις είναι ενέργεια, λαμβάνεις και μεταδίδεις σκέψεις στο περιβάλλον σου, σαν ένα διαπασόν. Από τις 70.000 σκέψεις που κάνεις καθημερινά, αντιλαμβάνεσαι ένα 10% ενώ όλες οι υπόλοιπες αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο νου.

Ιδέες, εικόνες, πληροφορίες και απόψεις κατακλύζουν τη ζωή σου σε καθημερινή βάση και γίνονται οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω σου. Μέσα από την επανάληψη ή το συναίσθημα, αυτό που πιστεύει ο πολύς κόσμος αποκτάει δύναμη και γίνεται και το δικό σου πιστεύω. Ζείς τη ζωή εντελώς ασυνείδητα χωρίς να μπορείς να βγείς από το φαύλο κύκλο της επαναληπτικότητας.

Ακούω συχνά τους ανθρώπους να δυσανασχετούν και να μιλάνε για προβλήματα και αδιέξοδα που βρίσκουν στο δρόμο τους χωρίς να πιστεύουν ότι μπορόυν να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει και να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα.

Αλλά ακόμη και εκείνοι που άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι στη πραγματικότητα, η ζωή τους κυβερνάει και όχι εκείνοι τη ζωή, δεν έχουν το τρόπο και δεν ξέρουν πως να πάρουν τα ηνία της ζωής τους.

Αν θες να μάθεις με πιο τρόπο μπορείς να αλλάξεις τη πραγματικότητα σου χωρίς οι σκέψεις να εξουσιάζουν το σώμα, το πνεύμα και τη ζωή σου, ακολούθησε με στο διαλογισμό "Ένωση με το Θεικό Εαυτό" και ανακάλυψε πως μπορεί το σώμα σου να γίνει το εργαλείο σου για να επιλέξεις τη ζωή που θες να ζήσεις.

Μια ζωή που δεν στηρίζεται στο φόβο και την ανασφάλεια αλλά στη βεβαιότητα ότι είσαι ένα κινητό θαύμα με άπειρες ικανότητες να υλοποιείς κάθε φορά το πεπρωμένο σου.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ. Τοποθεσία Ανιμα Μέρα - Κηφισιά Ώρα 19:00 εώς τις 20:00 Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 697 1790336‬

#πεπρωμένο #ενωσημετοθεικοεαυτό #διαλογισμός #κηφισιά #σκέψεις #συναισθηματα #υλοποίηση #φεβρουάριος #μέλλον #κουνταλίνι #τσακρα #υποσυνείδητο

Featured Posts
Recent Posts