Από τη πληροφορία στη Γνώση


Επειδή καθημερινά, όλοι βιώνουμε το κόσμο μέσα από έντονο στρες, άγχος, και αγωνία είναι καλό να "θυμόμαστε" πως η ζωή δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει μοιραία σε εμάς, αλλά ότι είμαστε κυριάρχοι της ζωής μας και μπορούμε κάθε στιγμή να αναδημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα χωρίς να κυριευόμαστε από αρνητικές σκέψεις και φόβο για το μέλλον.

Έτσι μέσα από τεχνικές, διαλογισμούς και μαθήματα μπορούμε να μετατρέψουμε τη πληροφορία σε γνώση και σοφία ώστε η ζωή που ζούμε να εξυπηρετεί το πεπρωμένο μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ - ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Διαλογισμός Ένωση με το Θεικό Εαυτό

Στις 28 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιήσουμε το πρώτο ενεργειακό κέντρο και θα αφυπνίσουμε τη Θεική Σπείρα της Κουνταλίνι

για μαγικές υλοποιήσεις!!

Θέλεις να γνωρίζεις πως να υλοποιείς τα όνειρα σου άμεσα? Να μάθεις πως θα κάνεις το φανταστικό, πραγματικό? Να σχεδιάσεις το μέλλον σου και να επιτρέψεις στο σύμπαν να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα για σένα?

Μαθήματα Υλοποίησης και Ευτυχίας.

Από Τετάρτη 7 Μαρτίου μέχρι Τετάρτη 13 Ιουνίου.

Aπό 18:00 - 19:30.

Κόστος 20 ευρώ το μάθημα

Τα πρώτα βήματα και βασικές αρχές - τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να υπερβείς το φόβο για το άγνωστο και το καινούργιο. Τα μαθήματα Υλοποιήσης και Ευτυχίας απευθύνονται σε όλους, όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και δεν ξέρουν το τρόπο. Μέσα από καθοδηγούμενους διαλογισμούς, ασκήσεις αναγνώρισεις των συναισθημάτων σου & στρατηγικά εργαλεία, πολύ σύντομα θα καταλάβεις τι ακριβώς θες, πως να το πετύχεις και να συντονιστείς με εκείνη τη δόνηση που επιτρέπει στους συμπαντικούς νόμους να αληλεπιδράσουν με το πεδίο σου και να πετύχεις, σε όλους τους τομείς: επαγγελματικά - καριέρα, χρήματα - αφθονία, σχέσεις - αγάπη, υγεία - ευεξία.

Δίδετε έντυπο υλικό με σημειώσεις & CD καθοδηγούμενου διαλογισμού για όποιν ενδιαφέρεται.

Σεμινάριο ThetaHealing Υλοποίηση και Αφθονία

10-11 Μαρτίου

10:00 - 18:00 Καθημερινά

Κόστος 300 ευρώ

Προαπαιτούμενα Βασικό και Προχωρημένο Επίπεδο ThetaHealing

Σε αυτήν τη διήμερη εκπαίδευση, θα ανακαλύψετε πώς να υλοποιείτε άμεσα αφθονία και χρήματα, μέσω της τεχνικής του ThetaHealing. Συνδυάζοντας τα εργαλεία και τις τεχνικές του Βασικού επιπέδου και του Προχωρημένου επιπέδου, θα καθαρίσετε τους φόβους, τη δυσαρέσκεια και την αμφιβολία, επιτρέποντας στα χρήματα και την αφθονία να ρέουν στη ζωή σας με ευκολία και σοφία. Ελάτε να λύσετε τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις Αυτή η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει με θετική σκέψη και οραματισμό. Ο χρόνος του μαθήματος είναι αφιερωμένος στο να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε δικές σας περιοριστικές πεποιθήσεις και τα μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Μια λίστα με 100 και πλέον συστήματα πεποιθήσεων θα είναι στη διάθεση σας, για να τσεκάρετε τον εαυτό σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σκάψετε βαθιά, να ξεριζώσετε προγράμματα και να ακυρώσετε όρκους που σας εμποδίζουν να ζήσετε με ευημερία και πλούτο. Ο νόμος της Έλξης θα είναι πλέον σύμμαχος σας, μετά την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου και θα σας επιτρέψει να υλοποιείτε ακαριαία.

Σεμινάριο ThetaHealing

Βασικό Επίπεδο

30 Μαρτίου - 1 Απριλίου

10:00 - 18:00 Καθημερινά

Κόστος 300 ευρώ

Η διδασκαλία του βασικού επιπέδου είναι το πρώτο κλειδί για να εν-θυμηθείτε την εσωτερική σας γνώση-σοφία που σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε κυριολεκτικά τη ζωή σας, μέσω της εστιασμένης σκέψης και της παρατήρησης.

Αυτή η τριήμερη εκπαίδευση θα αλλάξει και θα μεταμορφώσει τη ζωή σας με εκπληκτικό τρόπο. Θα μάθετε φαινομενικά απλές μα εξαιρετικά δυνατές τεχνικές, που θα σας κάνουν, κυρίαρχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

Συνεδρίες Προσωπικής Αυτοβελτίωσης

Theta Healing - Life Coach

Κόστος 60 ευρώ

Μια προσωπική συνεδρία έχει διάρκεια 60 λεπτά κατά την οποία δουλεύουμε για να αποσαφηνίσουμε και να απελευθερώσουμε, μπλοκαρισματα που δημιουργούν χαώδης προκλήσεις στη ζωή του ατόμου. Μια προσωπική συνεδρία επιφέρει θεραπεία σε όλους τους τομείς της ζωής. Θέματα που αφορούν, Σχέσεις, Καριέρα, Χρήματα, Υγεία, επιλύονται άμεσα και ανώδυνα.

Η συνεδρία μπορεί να γίνει και μέσω σκάιπ.

Θεραπείες ενδυνάμωσης του Ενεργειακού Πεδίου

Quantum Touch -Reiki - Meditation

Κόστος 60 ευρώ

Διάρκεια 50 λεπτά. Ανοίγουμε και συντονίζουμε όλα τα ενεργειακά κέντρα και απελευθερώνουμε την αρνητική ενέργεια, επιτρέποντας στο σώμα να θέσει σε λειτουργεία την ικανότητα αυτοίασης. Τέλεια χαλάρωση και διαύγεια μετά το πέρας της συνεδρίας.

Καθοδηγούμενος Διαλογισμός και σύνδεση με τις Συμπαντικές Μορφές.

Συνεδρίες Lay Out

με κρυστάλλους

Κόστος 120 ευρώ

Διάρκεια 80 λεπτά

Αναδρομή στους προγόνους! Μια εκπληκτική τεχνική που καθιστά την απόκτηση αρετών εύκολη υπόθεση μέσα από το DNA μας.

Οι αρετές είναι ένα από τα δυνατά εφόδια στη ζωή, για να κατακτούμε τους στόχους μας.

Η τεχνική του Lay Out είναι για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γρήγορα αρετές που διαφορετικά θα χρειαζόντουσαν πολλές ζωές.

Αν νιώθετε πως σας λείπει το θάρος, η δύναμη, η συγχώρεση, η συμπόνια, η κατανόηση και πλήθος άλλων αρετών, τότε αυτή η τεχνική είναι για εσάς.

Μαρία Αναστασιάδου

Spiritual Life Coach

To πάθος μου, είναι να βοηθάω τους ανθρώπους ώστε να βρουν το σκοπό της ζωής τους και να γίνουν αυτό που πραγματικά είναι.

Κατέχοντας πολύτιμα εργαλεία και τεχνικές οδηγώ τον άνθρωπο που έχει αίτημα για αλλαγή, να κοιτάξει βαθιά στη ψυχή του και να μάθει να ζει, σύμφωνα με τη δική του αλήθεια, έχοντας πίστη στον εαυτό του, μένοντας συνειδητός κάθε στιγμή.

Για ραντεβού καλέστε στο 697 1790336

#ΣυνεδρίεςLayOutμεκρυστάλλους #διαλογισμος #ρεικι #συνεδριεςπροσωπικηςαυτοβελτίώσης #ThetaHealingLifeCoach #ΜαθήματαΥλοποίησηςκαιΕυτυχίας #ΔιαλογισμόςΈνωσημετοΘεικόΕαυτό #Κουνταλίνι

Featured Posts
Recent Posts