Σεμινάριο Theta Healing Basic DNA

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ THETA HEALING BASIC DNA

4 Μαίου έως 6 Μαίου 2018

10:00 - 18:00 καθημερινά

Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών "Ανιμα Μερα"

Δροσίνη 10, Κηφισιά

Τιμή 300 ευρώ συν φπα

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 697 1790336

"Οι σκέψεις σας και ο χρόνος που αφιερώνετε σε αυτές δημιουργούν το πεπρωμένο σας".

Η διδασκαλία του THETAHEALING BASIC DNA, είναι το πρώτο κλειδί για να εν-θυμηθείτε την εσωτερική σας γνώση-σοφία που σας επιτρέπει να αναδημιουργήσετε κυριολεκτικά τη ζωή σας, μέσω της εστιασμένης σκέψης και της παρατήρησης. Αυτή η τριήμερη εκπαίδευση θα αλλάξει και θα μεταμορφώσει τη ζωή σας με εκπληκτικό τρόπο. Θα μάθετε φαινομενικά απλές μα εξαιρετικά δυνατές τεχνικές, που θα σας κάνουν, κυρίαρχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.

Στις τρεις μέρες του σεμιναρίου θα μάθετε:

Την ιστορία της Vianna Stibal. Τα 5 εγκεφαλικά κύματα: Άλφα, Βήτα, Γάμα, Δέλτα και Θήτα. Πώς να έχετε πρόσβασή στα εγκεφαλικά κύματα Θήτα και να συνδέεστε με τον Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν. Πώς να ενεργοποιείτε και να αναγνωρίζετε τη διαίσθησή σας Πώς να σκανάρετε ενεργειακά το σώμα και να εντοπίζετε μπλοκαρίσματα και ασθένειες. Πώς να αντικαθιστάτε πεποιθήσεις στο το βασικό, το γενετικό, το ιστορικό και το ψυχικό επίπεδο. Πώς να χρησιμοποιείτε τον μυϊκό έλεγχο. Πώς να απελευθερώνετε εύκολα τον θυμό, τον φόβο και την απόρριψη. Πώς να συν-δημιουργείτε μια θεραπεία με τον Δημιουργό. Πώς να έλκετε την πιο συμβατή συντροφική ψυχή με εσάς Πώς να μπορείτε να εν-θυμηθείτε το μέλλον σας και πώς να το αλλάξετε.

Πώς να αφαιρείτε τα προγράμματα της γήρανσης. Πώς να στέλνετε αρνητικές ενέργειες στο φως. Πώς να αναβαθμίσετε το DNA σας και να ενεργοποιήσετε το χρωμόσωμα της νεότητας.

Μάθετε πώς να υλοποιείτε όλα όσα ονειρευεστε, μέσω του Theta Healing και διαμορφώστε την ζωή σας όπως σας αξίζει.

Ανακαλύψτε τον σκοπό της ζωής σας και εκπληρώστε τον!


Featured Posts
Recent Posts