Βραδιά Διαλογισμού - Καθαρισμός αρνητικής ενέργειας και προστασία από ψυχικές επιθέσεις

Ακολουθήστε με, σε αυτή τη βραδιά διαλογισμού και μάθετε καταπληκτικές τεχνικές για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια, τόσο από το σώμα όσο και από το χώρο σας.

Μάθετε πως να εντοπίζετε τις ψυχικές επιθέσεις που στέλνονται, συνειδητά ή ασυνείδητα από άλλους και προφυλαχτείτε, δημιουργώντας ασπίδες προστασίας.

Αν νιώθετε πως οι άλλοι σας τραβάνε ενέργεια και σας αδειάζουν, αυτός ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να φορτίσετε όλα τα ενεργειακά σας κέντρα και να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια σας.

Θα μάθετε τρόπους οραματισμού και συγκεκριμένες εντολές για προστασία και δύναμη του πεδίου σας αλλά και απελευθέρωση της τοξικής ενέργειας.

Θα διαλογιστούμε, θα ανοίξουμε και θα εξισορροπήσουμε όλα τα τσακρα.

Θα καθαρίσουμε την αύρα, δημιουργώντας ένα πεδίο απεριόριστης προστασίας και δύναμης.

Σε αυτή τη νέα σελήνη θα κάνουμε μια νέα αρχή και θα πετάξουμε ότι μας βαραίνει, σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Θα κόψουμε χορδές και κορδόνια με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος και θα απελευθερώσουμε ότι μας κρατάει πίσω.

Θα απελευθερώσουμε κάθε φόβο για ότι είναι αόρατο.

Ο διαλογισμός αυτός είναι καθοδηγουμενος, δεν έχει προαπαιτούμενα και μπορούν να τον παρακολουθήσουν όλοι.

Απαραίτητα

Είναι σημαντικό να βρίσκεστε στο χώρο, 15 λεπτά νωρίτερα. Φορέστε άνετα ρούχα. Καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι με νερό. Μεταδώστε αυτό το διαλογισμό στους φίλους σας και ελάτε μαζί.

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

10/10 από τις 19:00 - 20:00

Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ 16, ΚΗΦΙΣΙΑ

ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ 6971790336

www.zitatheta.gr

Βάλτε μια τζούρα αγάπη. Η αγάπη όλα τα θεραπεύει.

#διαλογισμός #οραματισμός #τσακρα #ενεργεια #ψυχικέςεπιθέσεις #προστασία #πνευματικότητα #ενεργειακάκέντρα #αύρα #νεασελήνη

Featured Posts
Recent Posts