Πως να σκέφτεστε με τη καρδιά


Πάντα ρωτάω τους ανθρώπους που έρχονται για συνεδρία, πως αισθάνονται. Ως απάντηση παίρνω ένα μονόλογο που μου περιγράφουν μια σειρά από γεγονότα.

Επανέρχομαι συνήθως μετά από μερικά λεπτά, λέγοντας:

- Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά πως νιώθεις?

Είναι εκείνη η στιγμή, που ο άλλος με κοιτάει αποσβολωμένος για μερικά δευτερόλεπτα, σαν να προσπαθεί να βρεί μέσα στο λαβύρινθο των μπερδεμένων σκέψεων του, τον ορισμό του αισθάνομαι.

Συνήθως παίρνω σαν απάντηση:

- Tι εννοείς?

Οπότε ξανά θέτω το απλό ερώτημα:

- Πως αισθάνεσαι?

O συνομιλητής, μου απαντάει ένα:

- Oχί και πολύ καλά ή δεν ξέρω ή δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Η αλήθεια είναι πως έχω πολύ υπομονή και μπορεί να κάνω την ίδια ερώτηση μέχρι να πάρω μια απάντηση, δοσμένη από τη καρδιά. Γνωρίζοντας πως το συναίσθημα είναι το κάρβουνο που κινεί το σώμα μας, ενώ οι σκέψεις είναι το σώμα μας, δεν σταματάω μέχρι να βρώ το πιο βαθύ συναίσθημα του άλλου. Μόνον όταν απελευθερωθεί το συναίσθημα, μπορεί να επέλθει η ίαση, τόσο στο φυσικό σώμα όσο και στο συναισθηματικό.

Η καρδιά είναι ευφυής

Η καρδία εκτός από το να παίρνει το αίμα από τις φλέβες και να το στέλνει στις αρτηρίες σαν μια φυσική αντλία, εξυπηρετεί ακόμη ένα σκοπό.Μας δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Είναι ένα ευφυές όργανο.

Είναι εντυπωσιακό, ότι σπάνια σταματάμε να σκεφτόμαστε και να ακούσουμε τι λέει η καρδιά μας.

Τα τελευταία χρόνια στο Heart Math Institute, έχουν γίνει πολλές έρευνες από νευροεπιστήμονες και ψυχολόγους, που μας προτρέπουν να δούμε τη καρδιά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Η καρδιά δεν έχει εγωισμό. Έχει σοφία, ευφυία και διαίσθηση. Μπορεί να μας δώσει απαντήσεις τόσο για το παρελθόν, όσο και για το παρόν και το μέλλον.

Η καρδιά, βρίσκεται σε μια κατάσταση απόλυτα αγνή, φυσική και ουδέτερη.

Στη τελετουργική γλώσσα των Ινδών, τα Σανσκριτικά, υπάρχει μια λέξη που περιγράφει τη καρδιά. Hridaya. Δεν υπάρχει ακριβής μετάφραση στα ελληνικά. Θα μπορούσε να σημαίνει, Hrid = κέντρο και Ayam = αυτό

Ουσιαστικά Hridaya είναι η ενέργεια που υπάρχει στο τσακρα της καρδιάς. Εδώ μιλάμε για τη πνευματική καρδιά και όχι για τη καρδιά ως φυσικο όργανο. Τα πάντα στη ζωή μας,άνθρωποι, καταστάσεις, περιστρέφονται σε μια ακτίνα x, γύρώ από το Hridaya.

Η Hridaya είναι η βάση του υπερφυσικού νου ή διαφορετικά η Έδρα του Θεού. Εδώ βρίσκεται η απόλυτη ευλογία, η γνώση και η αγνή συνείδηση.

΄Οπως γνωρίζουμε επιστημονικά, κατά τη σύλληψη του εμβρύου, το πρώτο όργανο που σχηματιζεται τη τρίτη εβδομάδα της κύησης, είναι είναι η καρδιά και μετέπειτα ο εγκέφαλος. Η καρδιά αποτελείτε από ένα δύκτιο το οποίο στέλνει σήμα στο εγκέφαλο πολύ πιο συχνά από ότι στέλνει ο εγκέφαλος στη καρδιά.

Το εύρως του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της καρδιάς είναι 60 φορές μεγαλύτερο από αυτό του εγκεφάλου και εκπέμπει 5000 φορές πιο δυνατά.

Μετρώντας με ειδικά μαγνητόμετρα το τσάκρα της καρδιάς, έχει παρατηρηθεί ότι το συναίσθημα, όποιο και αν είναι αυτό, εκπέμπει ως και 50 μίλια μακριά.

Είμαστε μέρος μιας Ανώτερης Νοημοσύνης

Ο καθένας από εμάς μπορεί να γνωρίζει τι είναι καλύτερο να πράξει, γιατί όλοι είμαστε μέρος μια Ανώτερης Νοημοσύνης, είτε αυτή λέγεται Θεός, Ενέργεια, Συνειδητότητα. Στη πνευματική καρδιά μας,στη Hridaya, υπάρχει, όλη τη Θεική σοφία και γνώση.

Πως να πάρετε απαντήσεις από το τσακρα της καρδιάς

1. Καθίστε άνετα και κλείστε τα μάτια

2. Πάρτε μερικές αργές και βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα

3. Δηλώστε νοερά, θέλω να συνδεθώ με το κέντρο της καρδιάς μου. Με αυτή τη δήλωση, η καρδιά σας, ξέρει πως ζητάτε να ενωθείτε με την Ανώτερη Νοημοσύνη.

4.Συγκεντρωθείτε στη καρδιά σας και ξεκινήστε νοερά να λέτε ένα μάντρα.

Μάντρα: είμαι αγάπη, είμαι συμπόνια, είμαι ευγνώμων.

Αυτές οι τρείς λεξούλες είναι μαγικές. Ξεκλειδώνουν το τσάκρα της καρδιάς και

πολύ γρήγορα θα νιώσετε τη καρδιά σας να ανοίγει.

5. Θα έχετε μια ένδειξη στο σώμα σας. Μπορεί να νιώσετε ζεστασιά, μια αίσθηση ανατριχίλας, ένα άνοιγμα στη καρδιά σαν κάποιος να σας άγγιξε ή να μυρμηγγιάσουν τα ακροδάχτυλα σας.

6. Θέστε το ερώτημα. Αμέσως θα ξεπηδήσει από το νου σας μια σκέψη. Μπορεί να είναι μια εικόνα. Αυτή είναι η απάντηση σας.

Αρχίστε να κάνετε αυτόν τον εσωτερικό διάλογο με τη πνευματική καρδιά σας. Εμπιστευτείτε ότι είστε πολλά περισσότερα από ένα σώμα, κατευθυνόμενο από τις σκέψεις του.

Η καρδιά είναι η σύνδεση μας, με Όλα Όσα Υπάρχουν. Όσο περισσότερο την εμπιστεύεστε τόσο περισσότερο θα είστε στη δόνηση της αγάπης.

Βάλτε μια τζούρα αγάπης.. η αγάπη όλα τα θεραπεύει!

ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ BALM

THETAHEALING ADVANCE DNA

THETAHEALING ABUNDANCE

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

10 Οκτωβρίου από τις 19:00 - 20:00

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 10/10 στις 19:00 - 20:00ΜΑ Δ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ 16, ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΟΣΤΟΣ 15 ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 6971790336 www.zitatheta.gr

Ακολουθήστε με, σε αυτή τη βραδιά διαλογισμού και μάθετε καταπληκτικές τεχνικές για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια, τόσο από το σώμα όσο και από το χώρο σας. Προφυλαχτείτε από τις ψυχικές επιθέσεις και μάθετε πως να δημιουργείτε ασπίδες προστασίας.

Αν νιώθετε πως οι άλλοι σας τραβάνε ενέργεια και σας αδειάζουν, αυτός ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να φορτίσετε όλα τα ενεργειακά σας κέντρα και να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα την ενέργεια σας.

Θα διαλογιστούμε και θα εξισορροπήσουμε όλα τα τσακρα. Θα καθαρίσουμε την αύρα, δημιουργώντας ένα πεδίο απεριόριστης προστασίας και δύναμης.

Σε αυτή τη νέα σελήνη θα κάνουμε μια νέα αρχή και θα πετάξουμε ότι μας βαραίνει, σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.

#Hridaya #ΤΣΑΚΡΑΚΑΡΔΙΑΣ #ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ #ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ #ΘΗΤΑ #ΒΑΣΙΚΟΕΠΙΠΕΔΟΘΗΤΑ #ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΕΠΙΠΕΔΟΘΗΤΑ #thetahealing

Featured Posts
Recent Posts