Ζήσε στο φώς σου


Είστε έτοιμοι να ζήσετε στο φως σας?

Πιστεύω απόλυτα, πως όταν γίνουμε απόλυτα συνειδητοί, όταν κοιτάξουμε κατάματα τις αδυναμίες μας και ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας, μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι.

Οταν αποφασίσουμε να αλλάξουμε το τρόπο που σκεφτόμαστε και εστιάσουμε σε αυτά που θέλουμε και όχι σε αυτά που πρέπει, μπορούμε να έχουμε μια υπέροχη ζωή.

Μια ζωή ισορροπημμένη και αληθινή. Τόσο αληθινή όσο την ορίζει ο καθένας μας, μέσα απο τη δική του σοφία και εσωτερική γνώση.

Σεμινάριο Μαθήματα Ευτυχίας

16 - 17 Φεβρουαρίου

Από τις 11:00 - 17:00

Xώρος μάθησης και θεραπείας Balm

Εκπαιδεύτρια Μαρία Αναστασιάδου - Spiritual Life Coach

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας δίνω τα βήματα για να περπατήσετε στο δικό σας σκοπό ζωής. Να κάνετε τα δικά σας, όνειρα πραγματικότητα και να ζήσετε με αφθονία, αποδοχή, χαρά και επιτυχία.

Στις 2 μέρες του σεμιναρίου θα συνδιάσουμε τη πνευματικότητα με την αυτογνωσία. Το νου με τη καρδιά. Θα μάθουμε πως να μπαίνουμε μέσα στη σοφή καρδιά Hydrayia και να παίρνουμε όλες τις απαντήσεις.

Θα καταλάβουμε πως δεν είμαστε το παρελθόν μας και θα μάθουμε να ζούμε στο ΤΩΡΑ.

Μέσα από καθοδηγούμενους διαλογισμούς, ασκήσεις αυτογνωσίας και παιχνίδι σκηνοθεσίας, θα αναγνωρίσουμε και θα απελευθερώσουμε μπλοκαρίσματα για να κάνουμε θέση στο καινούργιο.

Ενότητες σεμιναρίου

- Ποιος είμαι

- Σκέψου τι σκέφτεσαι

- Αρετές

- 5 λεπτά ευτυχίας

- Το σενάριο

- Τα σημάδια

- Το πνευματικό σου ζώο

- Το σχέδιο της ψυχής

Στο τέλος αυτού του σεμιναρίου θα έχετε εργαλεία για το σπίτι, θα τα εφαρμόζετε καθημερινά ώστε να έχετε καθαρό νού, να συνδέεστε με τη καρδιά και την αλήθεια σας, να παίρνετε τα σημάδια σας ως επιβεβαίωση και να ζήτε στη συγχρονικότητα σας.

Αυτό το διήμερο σεμινάριο είναι για ονειρευτές.

Είναι για όλους όσους είναι έτοιμοι να βιώσουν μαγικές υλοποιήσεις στη ζωή τους!

Δηλώστε συμμετοχή στο 6971790336 - 6932600615

Κόστος σεμιναρίου 110 ευρώ

info@zitatheta.gr

www.zitatheta.gr

instagram/ maria_anastasiadouu

#σεμιναριο #ευτυχια #μαθηματαευτυχιας #διαλογισμος #αυτογνωσια #πνευματικοτητα #μαριααναστασιαδου #lifecoach #thetahealing

Featured Posts
Recent Posts