Σεμινάριο-Συντονίσου με το πεπρωμένο σου


Σεμινάριο Υλοποίηση Ονείρων "Συντονίσου με το πεπρωμένο σου" 22 Μαΐου - 18:30 - 21:30 Χώρος Μάθησης και Θεραπείας Balm Διομήδος Κυριακού 16, Κηφισιά

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πως να συντονιζόμαστε με συγκεκριμένα πεδία του κβαντικού κόσμου και να υλοποιούμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Στο άπειρο σύμπαν υπάρχουν όλες εκείνες οι εκδοχές του εαυτού μας που είναι πετυχημένος, άφθονος, υγιής, συντροφικός, διασημος, και ότι άλλο έχουμε φανταστεί.

Αν δεν έχουμε καταφέρει όσα θέλουμε, αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουμε σε λάθος συχνότητα ή ότι πρέπει να ενισχύσουμε το πεδίο μας.

Κάθε φορά που έχουμε ένα αίτημα (υλοποίηση) αυτό μεταδίδεται μέσο συχνοτήτων στη κεραία του σύμπαντος και από εκεί πίσω σε εμάς.

Σε αυτό το σεμινάριο θα κάνουμε έναν εκπληκτικό διαλογισμό, συγχρονισμού του πεδίου μας μέσω των ενεργειακών μας κέντρων. Θα συντονίσουμε με εκείνη τη συχνότητα που καταργεί το χρόνο και το χώρο. Θα βρεθούμε στο σημείο της ολότητας, που υπάρχει μια απο τις εκατομμύρια εκδοχές του εαυτού μας και έχει αυτό το οποίο θέλουμε.

Ο διαλογισμός θα δωθεί σε κάθε παρευρισκόμενο, ώστε μέσα από καθημερινή εξάσκηση να ενισχυθεί η ικανότητα για άμεση υλοποίηση και να εκπαιδευτεί ο νους στη νέα πραγματικότητα.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για άμεσες υλοποιήσεις

- Τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας

- Η εφυής καρδιά

- Ο αδένας της επίφυσης

- Τα εγκεφαλικά κύματα

- Υλοποιώντας από το κβαντικό πεδίο της Ολότητας

- Πρόθεση

- Εξυψώνοντας το συναίσθημα

- Διαλογισμός - Συντονισμός με το πεπρωμένο

Τι χρειάζεστε για το σεμινάριο

- Άνετα ρούχα

- Ένα στόχο - κάτι που θέλετε να υλοποιήσετε

- Στυλό - τετράδιο

- Τη καλή σας διάθεση

Πως να κάνετε τη κράτηση θέσης

Θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση θέσης. Ο χώρος είναι περιορισμένος , οπότε θα πρέπει να έχετε δηλώσει τη συμμετοχή σας μέχι της 17 Μαιου, στο 6971790336, υπεύθυνη Κουζή Πάολα.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 55 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό.

Το μάθημα διδάσκεται σύμφωνα με τις αρχές και το διαλογισμό του Dr Joe Dispenza

#σεμιναρια #διαλογισμος #υλοποιηση #πεπρωμενο #ενεργειακακεντρα #chakra #σεμιναριο #διαλογισμοςπεπρωμρνο

Featured Posts
Recent Posts